Wij zijn Klikkertje 

ONS doel

Ons doel is om jou compleet te ontzorgen in online marketing. Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende branches, hebben wij een uniek pakket samengesteld dat past bij iedere onderneming. En dat tegen een zéér scherp tarief. Wij werken niet voor klanten, maar samen met hen. Daardoor worden wij ook aanbevolen door toonaangevende bedrijven!

Onze missie

Onze missie is om Online Marketing betaalbaar te maken voor iedere ondernemer. Je hoeft geen duizenden euro’s fee te betalen aan bureau’s of agencies. Transparantie, betrouwbaar en samenwerking zijn onze kernwaarden.

Wij werken niet voor, maar met u.

Wij nemen jouw complete online marketing uit handen. Je kunt je richten op het hetgeen waar je echt goed in bent, namelijk ondernemen. Wij doen de rest.

Projecten

Experts

Kopjes koffie

“Onze potentiële klanten moeten ons elk moment van de dag ons kunnen vinden. Klikkertje nam de opdracht aan hebben een website met een nieuwe huisstijl gebouwd die Google en mobiel vriendelijk is. Daarnaast hebben zij onze positie verbeterd in Google, waardoor wij nu op een gedeelde 1e plek staan.
– Jurist & Bewind

Handige tools

Onze experts beschikken over handige tools waarmee we jouw bedrijf en kansen eenvoudig in kaart kunnen brengen. Onze specialisten behandelen iedere aanvraag

Ervaring

Onze online marketing experts hebben jarenlange ervaring in verschillende branches, waardoor wij voor ieder bedrijf hun vind- en zichtbaarheid online kunnen vergroten.

Scherp tarief

Onze online marketing pakketten zijn betaalbaar voor iedere ondernemer die online wil groeien. Onze prijzen starten al vanaf €299 waarin we jouw complete marketing uit handen nemen.

Modern werken

Klikkertje werkt modern en hierdoor kunnen wij zeer lage prijzen voor onze pakketten.

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben inmiddels al meer dan 100 ondernemers geholpen en een ieder is uiterst tevreden met het resultaat.

Jouw belang is ons belang

Jouw belang is ons belang. Dat is de drive van onze experts om jouw bedrijf te laten groeien.

Onze klanten aan het woord

Extremos Amsterdam

Salsa Amsterdam

Klikkertje bouwt mooie websites, denken graag mee in de business en zetten goede campagnes op.

Studio FHS

Schoonheidssalon 

In tijden van corona hebben wij het moeilijk. Klikkertje weet hier raad mee denkt mee over bijvoorbeeld een online verkoop, sociale media en het opzetten van email marketing campagnes. Zeer tevreden!

Jurist & Bewind BV

Bewindvoering

Onze Google Ads en website worden beheerd door Klikkertje. Al langer dan een jaar weten wij een positie 1 te behalen met een lager budget dan voorheen. Bedankt Klikkertje!